Dematra haalt dubbele slag binnen op Dag van de Vrachtwagenchauffeur

Dematra neemt op 8 december, net als meer dan 300 andere bedrijven, deel aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Maar naast de traditionele distributie van koffie en gebak heeft het bedrijf uit Nazareth een originele actie opgezet.

“We zijn al een maand actief aan het communiceren over de Dag van de Vrachtwagenchauffeur 2022”, vertellen Strefaan en Geert De Jaeger, de twee gedelegeerd bestuurders van het bedrijf. “We hebben al onze klanten gevraagd om mee te doen aan deze speciale dag en een kleinigheidje voor de chauffeurs te verzorgen, maar we staan natuurlijk niet stil. We plannen een ontbijt voor elke chauffeur, maar we zullen ook allebei onderweg zijn!”

Elke Dematra chauffeur heeft namelijk kunnen deelnemen aan een prijsvraag, waarvan de prijs is… een dag met hun baas. Beter nog, de twee gelote chauffeurs zullen de dag doorbrengen in hun eigen truck, maar dan als passagiers, want die wordt de hele dag bestuurd door Stefaan en Geert De Jaeger zelf! Deze actie, genaamd Get Driven by Your Boss, is zeker een van de meest originele van deze 2022 editie van de Dag van de Vrachtwagenchauffeur! Natuurlijk moesten de bazen eerst zelf chauffeurs zijn…

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo