DKV breidt contactloos betalen uit naar netwerk EG Groep

DKV Mobility breidt zijn netwerk voor de aanvaarding van mobiele betalingen uit tot meer dan 500 Esso-, Texaco- en Firezone-tankstations van de EG Groep. Met de betaalfunctie DKV APP&GO op de DKV Mobility app kunnen chauffeurs voortaan hun brandstof betalen zonder hun cabine te verlaten. Dit brengt het aantal tankstations waar deze vorm van digitaal betalen wordt geaccepteerd in Oostenrijk, België, Denemarken, Duitsland, Italië, Luxemburg en Nederland op meer dan 3.000.

Lees alles over DKV Mobility Benelux

DKV Mobility Benelux

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo