Gabriëls opent 300 kW laadstation in Sint-Pieters-Leeuw

Gabriëls opent  in Sint-Pieters-Leeuw een ultra fast laadstation met drie DC-laadpalen van 300 kW met elk twee connectoren. “Je betaalt actueel met de Gabriëls laadpas zo’n 0,45 euro per kWh of ongeveer 25 euro voor een volle laadbeurt. Daarmee bevestigt Gabriëls zijn reputatie als prijsbreker”, aldus Ignace Gabriëls, bedrijfsleider van Gabriëls tankstations. Het station in Sint-Pieters-Leeuw is na Deurne het tweede grote ultra fast laadstation van Gabriëls. De komende maanden komen er nog laadpalen bij in Erpe-Mere, Harelbeke en Zottegem. Het is onze ambitie om tegen 2026 een 30-tal van dergelijke full-service stations in Vlaanderen operationeel te hebben”, aldus Ignace Gabriëls.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo