Girteka wil 600 elektrische Scania’s kopen

De Litouwse groep Girteka Logistics, die beschikt over het grootste vrachtwagenpark in Europa, heeft zich er tegenover Scania toe verbonden de komende vier jaar 600 elektrische trucks in gebruik te nemen. Scania en Girteka zullen ook samenwerken om geschikte laadstations te installeren, terwijl Girteka ook een bestelling van een niet nader gespecificeerd aantal dieseltrucks bij de Zweedse fabrikant heeft geplaatst.

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo