Gosselin vangt vraag naar extra capaciteit op met geleasete warehouses

In afwachting van de oplevering van twee magazijnen van elk 17.500 vierkante meter op de voormalige Milcobel-site in Schoten, neemt de Antwerpse logistiekspeler Gosselin enkele geleasete warehouses in gebruik om de groei van het bedrijf bij te benen. 

Het eerste magazijn staat in Willebroek en biedt ongeveer 8.000 vierkante meter ruimte. Deze WDP-site werd in augustus in gebruik genomen. Tegelijkertijd begon de zoektocht naar extra magazijnruimte. Sinds half november wordt gebruik gemaakt van een magazijn op de Antwerpse Noorderlaan. Het magazijn is 4.000 vierkante meter groot, maar zit al voor de helft vol.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo