Group-GTS gaat twee jaar ‘kamperen’

Group-GTS verhuist gedurende twee jaar bijna al haar administratieve diensten van Tessenderlo naar Geel, terwijl op de historische site een gloednieuw hoofdkantoor wordt gebouwd. 

Group-GTS omvat vandaag zeven transport- en logistieke bedrijven en heeft een toegevoegde waarde van meer dan 14 miljoen euro. “Onze activiteiten zijn verspreid over vier locaties, en door de groei die we blijven doormaken moeten we hier en daar kantoren huren. Dit werkt nog, maar het is niet langer een optimale organisatie. Als we willen blijven groeien, moeten we allemaal samenzitten”, legt Roel Smets (COO van Group-GTS) uit.

Het project voor de bouw van een gloednieuw hoofdkantoor ligt dus op tafel. Volgens Roel Smets beschikt Group-GTS in Tessenderlo over voldoende grond om ook de bouw van bijkomende magazijnen te overwegen. Het zal echter ongeveer twee jaar duren voordat dit project vorm krijgt. Ondertussen verhuist Group-GTS tijdelijk naar de voormalige Jonhson Controls-site langs de E313 in Geel. “De kantoren worden volledig heringericht en zullen een honderdtal werknemers in de best mogelijke omstandigheden kunnen huisvesten”, legt Smets uit. De verhuizing vindt plaats in februari 2023. Alleen een klein team blijft in Tessenderlo.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo