Iveco op Dakar 2023

Iveco steunt twee Nederlandse teams die deelnemen aan de Dakar Rally 2023. Zowel het Boss Machinery Team De Rooy als het Eurol Team De Rooy rijden met twee Iveco Powerstars met 1000 pk.

Beide teams zijn regelmatige deelnemers aan de Dakar. Vorig jaar namen ze al deel met Iveco-voertuigen. De Italiaanse fabrikant levert de vier trucks, motoren en reserveonderdelen. In vergelijking met vorig jaar werden de voertuigen bijgewerkt wat betreft de configuratie van de ophanging en de bandenspanning tijdens het rijden.

De Dakar 2023 vindt plaats in Saudi-Arabië van 31 december 2022 tot en met 15 januari 2023. De deelnemers moeten meer dan 8.500 km afleggen tussen de oevers van de Rode Zee en de stad Damman aan de andere kant van het Arabisch schiereiland.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo