Logistics Capital Partners op schema voor oplevering 45.000m² in Bilzen

Nauwelijks een half jaar nadat de eerste betonnen pijler werd geplaatst, kan ontwikkelaar Logistics Capital Partners melden dat de bouw van zijn nieuwe, 45.000 m² grote site in Bilzen (Limburg) de voleinding nadert. De eerste klant, SKF, neemt bijna de helft van de oppervlakte in. 

Logistics Capital Partners bouwt de site in Bilzen ‘op risico’: het wordt niet gebouwd op vraag van een specifieke logistieke klant. In september werd al bekend dat SKF Logistics Services 22.900 vierkante meter (magazijnen en kantoren) zal innemen via een driejarige huurovereenkomst. Logistics Capital Partners, dat voor de bouw samenwerkt met aannemer Edibo, verwacht de site te kunnen opleveren op 1 februari 2023.

Het gebouw in Bilzen ligt op een site van 7,3 ha. Het is verdeeld over twee gelijke units van elk 20.000 m². Het magazijn heeft een hoogte van 12m40 en bevat 44 dokken. De site in Bilzen maakt het verschil op het vlak van duurzaamheid. Het gebouw beschikt over warmtepompen, doorgedreven isolatie, zonnepanelen, laadpalen voor elektrische voertuigen, maar ook een bijenkast en een insectenhotel op de site.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo