Manuport Logistics rouwt om grondlegger Mark Smets

Mark Smets, de grondlegger van het Antwerpse logistiekbedrijf Manuport Logistics (MPL), is op 66-jarige leeftijd overleden. 

Mark Smets had er al een lange maritieme en logistieke carrière op zitten (onder andere bij Hamann Logistics), toen hij in 2007 aan het hoofd kwam te staan van Manuport Logistics. In de afgelopen jaren was hij bij MPL vooral actief in een adviserende rol.

Het afscheid komt onverwacht, bevestigt Wietse Aerden, de communicatieverantwoordelijke van MPL. “Dit is een grote klap voor ons bedrijf. Veel mensen kennen Mark. Hij was nog vaak op het bedrijf aanwezig, bijvoorbeeld bij bedrijfsfeesten en andere grote gelegenheden.”

Bij MPL drukte Smets zodanig zijn stempel dat enkele van zijn kleurrijkste gezegden er op de muren vereeuwigd staan. Huidig CEO Guy Pasmans heeft zelfs plannen om de “Mark-gezegden” in een boekje te gieten. Pasmans noemt zijn voorganger “een icoon, een maritieme legende, een storyteller, een dealmaker, een visionair, een mensenkenner …”

Pasmans brengt namens het ganse team van MPL zijn medeleven over. “Vanuit het diepste van ons hart kan ik verzekeren dat Mark voor altijd verbonden zal zijn aan Manuport en dat we, uit respect voor Mark, Manuport verder zullen uitbouwen tot een wereldspeler in de logistiek. In deze tijd van verlies ligt onze focus nu op het ondersteunen van zijn naasten, onze medewerkers en iedereen die door zijn overlijden is getroffen. Vandaag geldt: ‘Be Different, Be Mark’.” Over de mogelijkheid tot het brengen van een laatste groet en de afscheidsplechtigheid wordt later gecommuniceerd.

De redactie van Transportmedia biedt de familie en nabestaanden van Mark Smets haar oprechte medeleven aan.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo