Petit Forestier wil 2000 Iveco eDaily

Iveco en Petit Forestier hebben een memorandum van overeenstemming ondertekend voor de levering van 2000 eDaily’s aan het Franse verhuurbedrijf. Dit zullen chassis cabines zijn met koelbakken. De eerste 200 voertuigen moeten in 2023 worden geleverd.

De koelopbouw zal worden geplaatst door de carrosseriebouwer Lecapitaine, een dochteronderneming van Petit Forestier. Het is een Urban-carrosserie, speciaal ontworpen om de ergonomie van een licht voertuig te verbeteren en tegelijkertijd het laadvermogen te verhogen. Léonard Forestier, Voorzitter van de Petit Forestier Groep, legt uit: “De toekomst van het koeltransport zal groener en eenvoudiger zijn! Petit Forestier zet zich in voor de energietransitie en ontwikkelt voortdurend haar gamma koelvoertuigen op alternatieve energie. Wij werken hand in hand met onze partners om onze klanten innovatieve oplossingen te bieden die de uitdagingen op milieugebied aangaan. Vandaag zijn we trots om samen met Iveco de eDaily te promoten, de elektrische tweeling van de Daily, die al zeer gewaardeerd wordt om zijn prestaties, en om onze klanten prioritaire toegang te bieden tot deze grote innovatie. Dit is een belangrijke stap in de energietransitie van de koelketen!”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo