Profile breidt netwerk in België uit met 5 nieuwe vestigingen

De merkonafhankelijke automotive holding Profile heeft vijf nieuwe franchisenemers (Sint-Niklaas, Herk-de-Stad, Landen, Nijvel en Habay) aan zijn netwerk in België toegevoegd. Daarmee komt het totaal aantal Profile centres in ons land op 65.

“We streven naar een maximale dekking gespreid over het land, zodat klanten nooit verder dan 25 kilometer hoeven te rijden naar hun dichtstbijzijnde Profile-servicegarage”, aldus Jen De Clerck, Managing Director van Profile Belux. “Onze franchiseformule biedt voor de franchisenemer én voor de klant alleen maar voordelen. Voor de ondernemer neemt de naambekendheid van Profile heel wat risico’s weg en onderhandelingen, bijvoorbeeld met bandenmerken, gebeuren centraal. Klanten kunnen rekenen op de vertrouwde Profile-kwaliteit en profiteren van een completer assortiment en services.”

De vijf nieuwe partners zijn Ben De Groof (Profile Sint-Niklaas), Erwin Michiels (Profile Herk-de-Stad), Gerry Verluyten (Profile Landen), Olivier Colette (Profile Nivelles) en Cédric Nadin (Profile Habay). De nieuwe vestigingen bieden merkonafhankelijke bandenservice, auto-onderhoud (zowel van personenwagens als van bestelwagens) en truck service.

Het Profile-netwerk telt nu 65 vestigingen in België. Op termijn wil Profile Belux doorgroeien naar zo’n 100 tot 120 vestigingen in België en Luxemburg.

Lees alles over Profile

Profile

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo