Rogier van de Garde vervangt Michiel Kuijs bij DAF Trucks Belgium

Michiel Kuijs, de huidige Managing Director van DAF North-West Europe, werd benoemd tot Sales Director bij DAF Trucks. Zijn opvolger is Rogier van de Garde die daarmee de nieuwe commercieel directeur voor DAF Trucks in Nederland, België, Luxemburg en Scandinavië wordt. Hij heeft binnen Paccar al ruim 22 jaar ervaring op het gebied van onder meer productie, marketing en sales. In 2018 werd hij benoemd tot Director After Sales bij DAF Trucks.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo