Truck Trading Group neemt Garage Peeters over

De Truck Trading Group heeft DAF Trucks-dealer Garage Peeters uit Herentals overgenomen. Hierdoor telt het onderdeel van de holding Willy van Doorne International zeven DAF-concessies en twee servicepunten binnen de Belux.

Garage Peeters werd in 1954 opgericht door Gust Peeters en stelt 18 mensen te werk. De kempense DAF-dealer realiseerde in 2021 een omzet van 17,6 miljoen Euro. “Met de overname van Garage Peeters verankeren we ons nu ook in de Kempen en kunnen we een full-service bieden aansluitend van Sint-Niklaas tot het Groot Hertogdom Luxemburg”, aldus Vincent van Doorne, CEO van de Truck Trading Group. “Het is de bedoeling om Garage Peeters stapsgewijs te integreren, waarbij de 18 medewerkers meegaan in de overname. Met deze uitbreiding versterken we onze positie in België en groeit ons verkooppotentieel. Mede door onze sterke voorraadpolitiek slagen wij er in deze moeilijke tijden toch in om distributie-, bouwvoertuigen en trekkers te  kunnen leveren op een relatief korte termijn, alsook nieuw geproduceerde DAF trucks vanaf mei 2023.”

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo