Featured Video Play Icon

[VIDEO] Beerens Group bouwt voormalige site General Motors om tot full service logistieke hub

De Trendsetter in logistics hebben we in Antwerpen aan de Noorderlaan gespot, op de voormalige site van General Motors. Ondernemers Erwin en Koen, bouwden in 20 jaar tijd Beerens uit van een automotive retailer tot een full service logistieke dienstverlener voor de sector.

De Beerens Group tekent met 180 medewerkers voor een omzet van 360 miljoen EUR. Beerens ontzorgt met zijn ‘Mobility Services’, lease & verhuurbedrijven, importeurs & dealergroepen én vlooteigenaars. Zij kunnen hier terecht voor zowel binnen als buiten stockage van voertuigen, het transport en einde contractafhandeling. Maar ook het volledige PDI proces zoals cleaning, technische en carrosserie inspecties en herstellingen, én de branding via 360° photo boots behoren tot het aanbod.

Desgevallend zorgt men ook voor de multi-channel remarketing en verkoop van de voertuigen naar B2B of B2C eindklanten, al dan niet geherconditioneerd. Deze one-stop-shop oplossingen en processen worden gestuurd door een eigen ontwikkeld IT-systeem dat in real time performance en kwaliteit opvolgt.

De ontwikkeling van deze site brengt de totale capaciteit op 300.000 m², goed voor de opslag en handling van meer dan 8.000 voertuigen en maakt van Beerens een logistieke speler van formaat.

Tevens biedt Beerens ‘Real Estate’ hier onderdak aan tal van bedrijven waarvoor zowel de nabijheid van de haven als de stad, ondermeer voor last mile deliveries, belangrijk zijn.

Een terechte trendsetter!

Lees alles over De Putter & Co

De Putter & Co

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo