Featured Video Play Icon

[VIDEO] CPChem en Haesaerts Intermodal, een samenwerking gericht op chauffeurs

ChevronPhillips Chemical maakte geen gebruik van de Dag van de Bestuurder om goedkope publiciteit te krijgen. Het bedrijf uit Tessenderlo heeft een aantal initiatieven opgezet om de ontvangst van chauffeurs het hele jaar door te verbeteren. Het plan is ontwikkeld in samenwerking met Luc Haesaerts van Haesaerts Intermodal (Altrea Logistics groep) en omvat de inrichting van een koffiecorner voor chauffeurs en de voorziening van fatsoenlijke sanitaire voorzieningen. Bruno De Clerck (EA Transportation & Fleet Supervisor bij ChevronPhillips Chemical) en Luc Haesaerts zelf vertellen ons meer in deze video.

Een van de belangrijkste onderwerpen op de algemene vergadering van de European Chemical Transport Association (ECTA) was de manier waarop industriële bedrijven in de chemische sector werken. Het huidige tekort aan chauffeurs (dat waarschijnlijk nog zal toenemen) doet sommige logistieke managers beseffen dat als zij geen “verlader van keuze” voor chauffeurs worden, zij misschien geen vervoerder zullen kunnen vinden om hun grondstoffen of (half)eindproducten te vervoeren. De manier waarop ChevronPhillips Chemical zijn aanpak radicaal heeft gewijzigd, onder meer na uitvoerige besprekingen met een van zijn vervoerders (Haesaerts Intermodal), lijkt in dit verband een voorbeeld dat navolging verdient.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo