Featured Video Play Icon

[VIDEO] DVC 2022: Dematra pakt de prijs voor originaliteit

In de marge van de Dag van de Vrachtwagenchauffeur verzamelde de redactie van Transportmedia informatie over een hele reeks acties van de deelnemende bedrijven. Wij hebben er acht geselecteerd en aan onze lezers ter stemming voorgelegd. Uiteindelijk won Dematra de publieksstemming met ‘Get Driven by Your Boss’: twee chauffeurs werden geselecteerd om de hele dag in hun eigen vrachtwagen te worden rondgereden door één van de twee directeurs, Stefaan en Geert De Jaeger. Zoals u kunt zien in de video, hadden de andere chauffeurs ook recht op wat aandacht…

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo