Featured Video Play Icon

[VIDEO] Gilles D’Haene wint het spannende seizoen van We Are Champions (Transport & VAN.TV)

Het is moneytime in deze slotaflevering van We Are Champions. Transporticonen Gilles D’Haene, Marc Smets en Frederik Willaert wagen zich elk aan hun derde en laatste opdracht van dit seizoen. Wie maakt er het snelst een kopje thee? Wie kan het beste bowlen? En wie is de bekwaamste brandweerman?

In het hoofdkwartier van The Truck Company in Hooglede gaat Euromex CEO Marc Smets voor de snelste tijd in de thee opdracht. Hij moet de MAN achterwaarts inparkeren en hiervoor krijgt hij de hulp van de OptiView camera’s. Frederik Willaert zet zich schrap voor een partijtje bowling. Met de Continental Ecoregional HS3+ band moet hij de 10 Van Contact Ultra banden omstoten. Gilles D’Haene moet dan weer het rij- en blustraject doorstaan van The Truck Company.

Lees alles over Continental Benelux BV

video

3D-Lift werkt samen met MB Groupe – Transport & VAN.TV 59

In de Waalse sector van het transport en de logistiek is MB Groupe uit Thimister-Clermont één van de namen om rekening mee te houden. Het bedrijf heeft zijn naam te danken aan Michel Bronlet, die al in de jaren ‘80 een andere aanpak bedacht voor zijn transportbedrijf. Vandaag telt de groep vier complementaire pijlers, met […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo