Featured Video Play Icon

[VIDEO] Grote opkomst voor de LCV Friday van Cargo Lifting

De sector van de bedrijfsvoertuigen bevindt zich in een complexe situatie. Verschillende uitdagingen treffen alle spelers, van de constructie tot de gebruiker. De carrosseriebouwers zijn daardoor bij de eerste betrokkenen. Voor hen was Covid slechts een begin… Ondanks deze context wil het carrosseriebedrijf Cargo Lifting uit Villers-le-Bouillet positief blijven en organiseert na twee jaar eindelijk opnieuw zijn traditionele ontmoetingsdag voor de spelers uit de sector. Een feest die werd herdoopt tot LCV Friday.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo