ACV-Transcom: “Schikking in zaak Jost is slecht signaal”

Vakbond ACV-Transcom reageert ontgoocheld op de homologatie van een nieuwe schikking tussen het federaal parket en Roland Jost. “Terwijl de betrokkene zich nog altijd aan sociale dumping bezondigt”, zucht Ludovic Moussebois van ACV-Transcom. “Met haar beslissing moedigt de correctionele rechtbank in Luik Jost aan om dat te blijven doen. Ondertussen laat Jost nog altijd chauffeurs uit Bulgarije, Roemenië, Polen en andere Oost-Europese landen invliegen om in of vanuit België te worden ingezet tegen loon- en arbeidsvoorwaarden die niet conform de Belgische zijn. Maar voor die ‘recente’ inbreuken hoorde het transportbedrijf zich nog niet veroordelen. ACV-Transcom zal het parket hierover interpelleren”, aldus Ludovic Moussebois.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo