Antwerp TTS nieuwe partner voor Nooteboom

Om zijn servicenetwerk in België te versterken, heeft Nooteboom een samenwerking aangekondigd met Antwerp Truck & Trailer Services in Grobbendonk. De fabrikant van getrokken voertuigen voor uitzonderlijk vervoer heeft nu vier servicecentra in België.

Antwerp Truck & Trailer Services heeft meer dan 30 jaar ervaring in de transportsector. Het bedrijf is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van vrachtwagens en getrokken voertuigen. Nooteboom benadrukt dat de expertise van Antwerp TTS op het gebied van hydraulisch aangedreven voertuigen een belangrijke voorwaarde was voor de samenwerking. Antwerpen TTS beschikt onder meer over 10 inrijpoorten, een teststraat voor keuringen, 3 werkputten, 2 hefbruggen, een richtvloer, een rolbrug van 25 ton, een bank voor de ijking van tachografen en snelheidsbegrenzers.

Op de foto (vanaf links): Robert Hijmans (Manager After Sales & Services Nooteboom), Steven De Voegt (Manager Operations Antwerp Truck & Trailer Services), Jan De Voegt (Manager Technical Support & PR Antwerp Truck & Trailer Services) en Bob Burks (Sales Manager Services Nooteboom Trailers).

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo