Daimler Truck gaat de levering van alle onderdelen centraliseren

Om de logistiek voor onderdelen te optimaliseren gaat Daimler Truck de levering van alle onderdelen centraliseren vanuit een nieuw distributiecentrum in Halberstadt in Saksen-Anhalt.

De nieuwe logistieke organisatie is het resultaat van de afscheiding van Daimler Truck van de andere activiteiten van het Mercedes-Benz-concern. Het nieuwe Global Parts Center zal een oppervlakte van 270.000 m2 beslaan en tot 300.000 verschillende artikelen leveren aan ongeveer 3.000 dealers in meer dan 170 landen, met als doel onnodige transportroutes te elimineren en de beschikbaarheid van onderdelen te vergroten. Het gebouw zal een geautomatiseerd hoogbouwmagazijn en een geautomatiseerd magazijn voor kleine onderdelen omvatten. De opening van het Global Parts Center is gepland voor 2026.

Lees alles over Daimler Truck Belgium Luxembourg

Daimler Truck Belgium Luxembourg

video

3D-Lift werkt samen met MB Groupe – Transport & VAN.TV 59

In de Waalse sector van het transport en de logistiek is MB Groupe uit Thimister-Clermont één van de namen om rekening mee te houden. Het bedrijf heeft zijn naam te danken aan Michel Bronlet, die al in de jaren ‘80 een andere aanpak bedacht voor zijn transportbedrijf. Vandaag telt de groep vier complementaire pijlers, met […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo