Descartes neemt Supply Vision over

Descartes Systems Group kondigt aan dat het Supply Vision heeft overgenomen. Supply Vision is een aanbieder van oplossingen voor shipping management voor Noord-Amerikaanse logistieke dienstverleners.

Supply Vision helpt logistieke dienstverleners al jarenlang bij het digitaliseren van hun activiteiten en het beheer van de levenscyclus van verzendingen. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in de VS en levert modulaire applicaties die logistieke dienstverleners helpen bij de coördinatie van verzendingen, van offerte, routing en boeking tot de uiteindelijke levering. Het Supply Vision-platform kan ook worden geïntegreerd met realtime zichtbaarheidsoplossingen, zoals Descartes MacroPointTM. “De overname van Supply Vision is een aanvulling op onze recente investeringen in QuestaWeb, Kontainers en Portrix, waarmee we onze aanwezigheid voor logistieke dienstverleners willen uitbreiden”, aldus Edward J Ryan, CEO van Descartes.

Het hoofdkantoor van Supply Vision is gevestigd in Phoenix, Arizona. Descartes kocht Supply Vision voor een bedrag van ongeveer 12 miljoen dollar, plus een potentiële prestatiegerelateerde vergoeding van maximaal 3 miljoen dollar, gebaseerd op het bereiken van omzetdoelstellingen van Supply Vision in elk van de eerste twee jaren na de overname. Elke earn-out zal naar verwachting worden betaald in boekjaar 2025 en boekjaar 2026.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo