Diane Govaerts (Ziegler) is Manager van het Jaar

Gisteravond wonnen twee vrouwen de titel van Manager van het Jaar uitgereikt door Trends magazine. Aan Franstalige kant werd de transport- en logistieke sector geëerd, want Diane Govaerts, CEO van de Ziegler Group, won de prijs.

Diane Govaerts is, na in de financiële sector te hebben gewerkt, in 2016 toegetreden tot het directiecomité van Ziegler om in 2018 CEO te worden, twee jaar na het overlijden van Arthur Ziegler, wiens kleindochter zij is.

In vijf jaar tijd heeft Diane Govaerts (naast Alain Ziegler op de foto) een spectaculair transformatieplan voor het familiebedrijf in gang gezet, te beginnen met de bouw van een nieuw hoofdkantoor ter vervanging van de oude ‘historische’ Ziegler-kantoren, maar vooral door het opzetten van verschillende innovatieve projecten op het gebied van digitale dienstverlening en last mile logistics. Ziegler is zelfs een van de pioniers van autonome mobiliteit in België, want binnenkort wordt een 100% autonome shuttle in gebruik genomen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo