D’Ieteren Mobility Company neemt de concessies van de Jennes Groep over

D’Ieteren Mobility Company (het vroegere Sopadis) heeft de overname van de concessies van de gelijknamige groep van de familie Jennes afgerond. Doel is de activiteiten van D’Ieteren in een van de belangrijkste regio’s van het land te versterken.

De overname betreft de dealers van Volkswagen, Volkswagen Commercial Vehicles, Seat, Cupra, Skoda en Audi in Boortmeerbeek Machelen, Leefdaal en Aarschot. D’Ieteren geeft ook aan dat de overname van de carrosseriezaak in Kampenhout eveneens gepland is voor de tweede helft van het jaar. Hiermee wil de dochteronderneming D’ieteren Automotive haar activiteiten in deze belangrijke regio versterken, met name voor het vlootsegment. Op de agenda: nieuwe synergieën op het gebied van verkoop, marketing, levering van tweedehandsvoertuigen, service na verkoop en de uitwisseling van beste praktijken.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo