ECTA geeft chauffeurs een stem

Vorig jaar stelde de European Chemical Transport Association ECTA het chauffeurstekort centraal op haar jaarlijkse conferentie. De gesprekken die volgden bleven niet onbeantwoord: ECTA gaat een app ontwikkelen waarbij chauffeurs een waardering kunnen geven aan de industriële sites waar ze laden of lossen. Concreet zal de app chauffeurs in staat stellen de veiligheid van het terrein, de wachttijden, de kwaliteit van de geboden faciliteiten, de totale tijd die zij op het terrein doorbrengen en de manier waarop zij in het algemeen worden behandeld, te beoordelen. De budgetten zijn al vrijgegeven, de functionele specificaties van de app liggen vast en de ontwikkeling kan nu beginnen. Zodra de chauffeurs het gaan gebruiken, zal het heel gemakkelijk zijn om te zien welke bedrijven door de chauffeurs zelf als ‘bestemming van keuze’ worden beschouwd.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo