Europa Road investeert 7,4 miljoen euro in getrokken vloot

Europa Road Belgium (voorheen Continental Cargo Carriers) investeert 7,4 miljoen euro in een belangrijke upgrade van haar vloot opleggers: 256 nieuwe Krone Euroliner opleggers brengen de totale vloot op 400 eenheden.

Het bedrijf met vestiging in Oostende is duidelijk op dreef met zijn transportdiensten naar het Verenigd Koninkrijk. Er werken nu 47 mensen, tegenover slechts 23 vier jaar geleden. De toevoeging van een groepagedienst in België aan de onbegeleide diensten voor volle en deelladingen heeft geholpen, evenals de positieve marktreactie op het product Delivered Duty Paid (DDP). Deze dienst biedt levertijden die vergelijkbaar zijn met de pre-Brexit situatie door de douaneformaliteiten te beheren zonder de koper daarbij te betrekken. De inklaringsinformatie wordt vastgelegd vóór de aankomst van de goederen, zodat de goederen voor invoer worden aangeboden zodra ze zijn gelost, zonder extra formaliteiten of onvoorziene kosten.

Dankzij deze successen kan Europa Road veel van de van Continental Cargo Carriers geërfde opleggers vervangen. Krone, via Hans Philips, haalde het contract binnen met Krone Euroliner opleggers uitgerust met een uitschuifbaar dak, XL-gecertificeerde dekzeilen en het standaard Multi-Lock sjorsysteem, met om de 10 centimeter twee tons sjorringen.

Lees alles over Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH & Co. KG

Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH & Co. KG

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo