Verkoop Daimler Truck steeg met 14,2% in 2022

In zijn eerste volledige jaar als onafhankelijk bedrijf zag Daimler Truck zijn verkoop stijgen met 14,2% ten opzichte van 2021. 520.291 vrachtwagens en bussen werden verkocht.

Dit resultaat is des te opmerkelijker omdat de fabrieken lange tijd werden opgehouden door bevoorradingsproblemen. Het persbericht van Daimler Truck vermeldt niet hoeveel voertuigen daadwerkelijk zijn geleverd. De verkoopdynamiek was bijzonder sterk voor vrachtwagens in Noord-Amerika (+15,2%), voor het merk Mercedes-Benz als geheel (+17,7%) en voor bussen als geheel (+28,3%). Daimler Truck heeft geen specifieke mededelingen gedaan over de in Europa geboekte resultaten.

Lees alles over Daimler Truck Belgium Luxembourg

Daimler Truck Belgium Luxembourg

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo