Stijn Tielens wordt COO van MAN Truck & Bus Belgium

Stijn Tielens is na twee werkervaringen in het buitenland teruggekeerd naar België en is sinds 1 januari COO van MAN Truck & Bus Belgium. Deze functie bestond voorheen niet in het organigram van de MAN-importeur. 

Na negen jaar als sales manager voor het Duitse merk begon Stijn Tielens zijn internationale carrière in München, waar hij verantwoordelijk was voor de verkoop in de regio Zuidwest-Europa. Daarna verhuisde hij naar Frankrijk waar hij 18 maanden bleef. Terug in eigen land zal Stijn Tielens de operaties van MAN Truck & Bus Belgium leiden, nog steeds onder de verantwoordelijkheid van CEO Marc De Baerdemaeker.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo