Stobart Europe koopt 10 Ford F-Max

Stobart Europe (nu onderdeel van de Culina groep) heeft zopas 10 F-Max trekkers bij Ford Trucks Belgium gekocht. De aflevering werd verzorgd door CTSL, de officiële Ford Trucks Dealer uit Genk.

Stobart Europe maakt sedert 2021 deel uit van de Culina Group. De vestiging in Genk (waar – ironisch genoeg – vroeger de Ford-fabriek stond) is de belangrijkste hub van waaruit Stobart Europe het Europese continent bedient. In totaal heeft Stobart Europe een vloot van 43 voertuigen in België. De tien nieuwe Ford-trekkers zullen worden gebruikt voor internationale transportopdrachten. Ze zijn in de nieuwe Culina huisstijl, waar Stobart’s naam trouwens niet eens in voorkomt.

Deze nieuwe bestelling van een grote transporteur is een verder bewijs van het succes van de Ford F-Max sinds zijn introductie op de Belgische markt in juni 2021. Ons huidig marktaandeel van 5,1 procent en onze ambitieuze marktambities kunnen wij alleen maar waarmaken dankzij de service van ons sterk dealernetwerk in België en bij uitbreiding ook in gans Europa. We beschikken over sterke producten waardoor we ons competitief in de markt kunnen zetten. Zo hebben onze trucks standaard een zeer goed uitgeruste megacabine én beschikken alle voertuigen over standaard drie jaar garantie ongeacht het aantal kilometers”, aldus Nathalie Noyens, Directeur Marketing & Sales van Ford Trucks Belgium.

Lees alles over Ford Trucks Belgium

video

3D-Lift werkt samen met MB Groupe – Transport & VAN.TV 59

In de Waalse sector van het transport en de logistiek is MB Groupe uit Thimister-Clermont één van de namen om rekening mee te houden. Het bedrijf heeft zijn naam te danken aan Michel Bronlet, die al in de jaren ‘80 een andere aanpak bedacht voor zijn transportbedrijf. Vandaag telt de groep vier complementaire pijlers, met […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo