Tailormade Logistics neemt Transcot over

Tailormade Logistics heeft de firma Transcot BV uit Menen. De activiteiten van Transcot worden verplaatst naar de site van Tailormade Logistics in Izegem.

Transcot is een zeer jong bedrijf, opgericht in 2016 door Stefaan Cottyn en Barbara Casier. De firma uit Menen zet een 11-tal eigen voertuigen in en is consistent winstgevend. “De vragen van mijn klanten worden steeds complexer”, vermeldt Stefaan Cottyn. “Import via Antwerpen en vervolgens per binnenschip naar West-Vlaanderen, de douane formaliteiten afhandelen voor de klant, tijdelijk opslaan van goederen om deze juist op tijd aan te leveren bij een lokale producent, logistiek op maat waarbij wij na het ophalen van de goederen alle taken op ons nemen…”

Langs TML-kant was de wens groot om zijn West-Vlaamse activiteiten te versterken. De site in Izegem werd in de groep geïntegreerd toen Tailormade Logistics KTO en KTO Logistics overnam. TML Izegem is dé specialist binnen Europa wat betreft vloerbedekking in de ruimste zin van het woord, zowel het transport, de logistiek als ook activiteiten met toegevoegde waarde, zoals het versnijden of verpakken op maat. “Binnen de TML groep, wordt Transcot een afzonderlijke business unit, onder de leiding van Stefaan Cottyn. Hij zal zorgen voor een diversifiëring van het dienstpakket in Izegem en onze eigen transportcapaciteit versterken”, aldus Tailormade Logistics oprichter en CEO, Bert Vandecaveye.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo