The one-stop-shop voor al uw mobiliteitsoplossingen

De grote verschuivingen in de autosector geven duidelijk aan dat het tijd is voor een nieuwe aanpak. De traditionele werkwijze is niet langer voldoende om een optimaal resultaat te behalen. Q-Mobility Group brengt hier verandering in. Door een brede waaier aan diensten aan te bieden vanuit één aanspreekpunt dat vertrekt vanuit de behoefte van de klant tot een totaalproject, inclusief installatie en administratie.

Q-Mobility Group is ontstaan van uit de steeds groter wordende nood aan personalisatie en de toegenomen complexiteit.
Haast elke gebruiker van een voertuig heeft specifieke wensen en noden. Als specialist in de niches van lichte bedrijfsvoertuigen, pick-up trucks en aangepaste voertuigen voor andersvaliden biedt Q-Mobility een ondersteunende rol aan de importeurs, dealergroeperingen, dealers en eindgebruikers.
Wij bieden een compleet gamma aan accessoires en kunnen de ombouw van de voertuigen in onze werkplaatsen in Westmalle en Merchtem verzorgen. Ook voor de homologatie en ondersteuning bij de subsidieaanvragen kunnen onze klanten op ons team van ervaringsdeskundigen rekenen.

Q-Mobility Group heeft alles om zijn klanten van A-Z te ondersteunen: kennis, ervaring, maar vooral motivatie!

Op die manier zorgen we er samen met onze partners voor dat elke gebruiker de ideale voertuigsamenstelling heeft die een garantie biedt op een aangename en functionele mobiliteitsbeleving.
“Door Q-Access – het voormalige AutoAccess NV – en Q-Conversions – het voormalige Aanpassingen Goossens BV – met de daarbij horende ervaring en kennis te bundelen onder de Q-Mobility Group, bieden wij een sterke meerwaarde naar de gebruiker van pickup trucks, bedrijfsvoertuigen en voertuigen voor mensen met verminderde mobiliteit. Wij zorgen ervoor dat de eindgebruiker het optimale voertuig heeft en een maximaal rendement en rijplezier heeft in functie van zijn noden en verlangens.
Dit partnership me de importeurs, dealergroeperingen en onafhankelijke dealers is een win-win voor alle betrokken partijen, de eindgebruiker inclusief”, aldus CEO Kris Vermuyten.


Wie doet wat?
Q-Access is zowel nationaal als internationaal actief als toeleverancier van allerhande accessoires voor LCVs, pick-up trucks, SUVs en personenwagens. We beschikken over een gevarieerd en merkonafhankelijk aanbod dat we kunnen afstemmen op de noden van elke klant. Wij hebben een uitgebreid assortiment in stock waardoor we een korte levertermijn kunnen waarborgen.

Binnen Q-Care (onderdeel van Q-Conversions) bouwen wij voertuigen om voor personen met een mobiliteitsbeperking en begeleiden wij hen in het traject van subsidieaanvraag en BTWverlaging indien mogelijk. Het is zowel mogelijk om een eigen voertuig te laten ombouwen als een reeds omgebouwd voertuig aan te kopen. Om ook deze mensen snel te kunnen helpen in het geval hun mobiliteitssituatie plots wijzigt, hebben wij een heel aantal omgebouwde voertuigen in voorraad.

Q-Fleet (onderdeel van Q-Conversions) op zijn beurt adviseert fleetklanten bij de keuze van het voertuig en welke ombouwingen aan het voertuig dienen te gebeuren om optimaal van hun voertuig gebruik te kunnen maken. In onze werkplaatsen bouwen onze experten voertuigen om op een professionele manier zodat onze klanten het maximale rendement uit hun voertuig halen in functie van hun professionele activiteiten.


www.q-mobilitygroup.com

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo