Van den Dorpe wordt exclusief Linde dealer Oost- & West-Vlaanderen

Van den Dorpe Material Handling werd op 1 januari 2023 de exclusieve Linde dealer voor Oost- & West-Vlaanderen en de regio Moeskroen. Hierbij wordt de samenwerking met Still stopgezet.

Van den Dorpe werd officieel Linde service partner voor Oost- en West-Vlaanderen in 1990. De samenwerking tussen beide bedrijven is dus niet nieuw. “Met meer dan 30 jaar partnership op de teller zijn beide partijen klaar voor een nieuw hoofdstuk waarin ze elkaar versterken”, aldus zaakvoerders Filip en Simon Van den Dorpe; “De material handling wereld evolueert razendsnel. Juist daarom is het voor een dealer zoals wij belangrijk te kunnen werken met de volledige productrange en te vertrouwen op de expertise van een producent als Linde Material Handling. Wij zijn blij met het in ons gestelde vertrouwen dat vanzelfsprekend wederkerig is en staan dan ook met het ganse Vdd-team klaar, om alle klanten de service te bieden die ze van ons gewoon zijn” klinkt het bij de zaakvoerders. “Mede door dit nieuwe dealership kan Van den Dorpe zich nog meer dan ooit profileren als een aanbieder van totaaloplossingen. Met een productgamma gaande van magazijn toestellen over heftrucks van 1.2 tot 45 ton, tot reachstackers en overslagkranen van 350 ton kunnen wij zo goed als elke klant een oplossing op maat aanbieden.”

Lees alles over Motrac

Motrac

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo