[VIDEO] Een Maybach Van? Nee ? Ja toch…

Een Mercedes-Benz V-Klasse Maybach…Van? Waarom niet? Nou, niet om pallets te vervoeren, maar voor meer ‘exclusieve’ missies. Vraag het maar aan de Amerikaanse rapper Kanye West, die onlangs werd gezien in een Maybach Van, vermoedelijk om zijn vier kinderen te vervoeren zonder ze los te koppelen van de luxe die hen overal en altijd omringt.

Hier is nog een voorbeeld met dit luxe model (luxe betekent niet noodzakelijkerwijs smaakvol). Aan de buitenkant is het niet meer en niet minder dan een V-Klasse, maar met Maybach logo’s en wielen en wat chromen details. Oh ja, er zijn ook knipperende achterlichten als een kerstslinger.

Maar vooral het interieur is de afleiding waard (of niet): een hemelsblauwe en witte cabine, ultracomfortabele stoelen, deurinterieurs doorspekt met kitscherig gekleurde lijnen, een nog kitscheriger marmeren vloer (is het echt marmer?), een houten dashboard, een deels hemelsblauw stuurwiel en bloemetjes aan het plafond. De achterbank is volledig opklapbaar en kan worden omgevormd tot een kingsize bed, of bijna.

OK, het woord “van” lijkt in dit geval niet het meest toepasselijk. Dit is duidelijk een limousine. Met alle excessen van dien. En net zo goed is er een klantenkring voor het buitensporige.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo