Featured Video Play Icon

[VIDEO] Patrick Hermans (Extrade International) pleit voor flexi-jobs

Extrade International in Beringen maakt momenteel een sterke groei door op het gebied van express- en dedicated transport van temperatuurgecontroleerde producten. Tot nu toe had dit familiebedrijf niet al te veel moeite om nieuwe chauffeurs te werven, maar ook hier begint het chauffeurstekort zijn tol te eisen.

Oprichter Patrick Hermans haalt een mogelijke oplossing naar boven: “Waarom niet het flexi-job principe invoeren in het wegvervoer, dat sinds 2015 in de horeca bestaat? Andere sectoren konden in 2018 van hetzelfde systeem profiteren. Waarom kan het wegvervoer hun voorbeeld niet volgen? Ik weet zeker dat er heel wat gepensioneerden zijn die bereid zijn een paar uur per week te werken om 500 of 600 euro per maand te verdienen…”.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo