Adesa biedt nieuwe online onderhandelingsfunctie

Adesa, de online veilingsite voor de autohandel, biedt een nieuwe functie waarmee kopers en verkopers na afloop van de veiling kunnen onderhandelen over de definitieve prijs van een voertuig.

Deze onderhandelingsfunctie heeft een duidelijk doel: afspraken mogelijk maken die beide partijen volledig tevreden stellen. “Dit opent meer mogelijkheden voor kopers die misschien iets te weinig hebben geboden en geeft verkopers meer opties”, aldus Adesa. Verkopers zijn bijvoorbeeld niet langer gewoon verplicht het hoogste bod te aanvaarden of af te wijzen, maar kunnen nu een tegenbod doen dat de waarde van het voertuig beter weerspiegelt. In het geval van een tegenbod hebben beide partijen 24 uur de tijd om tot een nieuwe overeenkomst te komen. Als er geen akkoord wordt bereikt, wordt de verkoop stopgezet. Verkopers kunnen hun voorraad ook snel verkopen zonder meerdere veilingen te moeten organiseren. De onderhandelingen verlopen via het mobiele platform Adesa.eu.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo