Dashdoc TMS geïntegreerd met Billit en Transporeon

Dashdoc werkt nu samen met Billit om automatische klantenfacturatie aan te bieden en met Transporeon om transportopdrachten automatisch af te handelen. Beide functionaliteiten zijn geïntegreerd in het Dashdoc-TMS, waardoor de administratie sterk vereenvoudigd wordt. 

Via Billit wordt de digitale factuur automatisch toegevoegd aan de andere vrachtdocumenten die Dashdoc genereert, zoals de e-CMR. Doordat alle documenten meteen digitaal beschikbaar zijn, kunnen deze bovendien sneller verwerkt en betaald worden. Dankzij de connectie met Transporeon kunnen transporteurs dan weer automatisch de door verladers toegewezen transporten verdelen onder hun beschikbare chauffeurs. Klanten kunnen kiezen welke functionaliteiten ze willen integreren en betalen op basis hiervan een gebruikslicentie. Die administratieve vereenvoudigingen verminderen de kans op manuele fouten.

“Dashdoc is het eerste TMS dat met Billit en Transporeon geconnecteerd is”, zegt Elien Vanderborcht, operations manager Benelux bij Dashdoc.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo