Digitaal Expediteur Flexport breidt activiteiten uit naar België

De digitale expediteur Flexport breidt zijn activiteiten uit met een vestiging in België. Het bedrijf wil dichter bij zijn klanten in ‘logistiekknooppunt’ België zitten. 

Flexport ziet in de Belgische markt de vraag naar transparante realtime-informatie toenemen en besluit daarom een  apart team op te richten voor de Belgische markt. Deze equipe opereert deels vanuit België, deels vanuit de Europese hoofdzetel in Nederland. België is een interessante markt vanwege de aanwezigheid van verschillende zeehavens en de vele verbindingen met het Europese hinterland. Het Flexport-platform moet het de verschillende stakeholders in die logistieke ketens mogelijk maken de informatie tot 40% sneller terug te vinden.

 

 

 

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo