Eerste autosalon voor Q-Mobility Group was een groot succes

Q-Mobility Group was voor de eerste keer aanwezig op het autosalon en het was direct een schot in de roos. De 271.057 mensen die aanwezig waren op het autosalon konden bijna niet anders dan langs de uitgebreide stand passeren. Met de stand in hal 9 gaven ze de bezoekers direct een primeur. Zowel de nieuwe Ford Ranger Raptor als de Ssangyong Musso waren enkel te bezichtigen op de Q-Mobility Group stand.

Op de stand werden de verschillende activiteiten getoond aan de hand van zes wagens. Er stonden twee pick-ups volledig uitgerust met accessoires van Q-Access en omgebouwd door Q-Conversions. Een volledig omgebouwd en uitgerust bedrijfsvoertuig dat gebruikt wordt door Equans. Ten slotte stonden er ook drie voertuigen voor het vervoeren van mensen met een beperkte mobiliteit.

De auto’s op de stand waren van vier verschillende merken wat een van de kernwaarde weerspiegelt van de Q-Mobility Group. Namelijk dat het een volledig merkonafhankelijke partij is die zich focust op de noden van de gebruiker van het voertuig. Niet enkel in de merken zat veel diversiteit, maar ook in de aandrijving zo stond er naast de traditionele verbrandingsmotoren ook een 100 % elektrisch voertuig.

Naast de voertuigen op de eigen stand was Q-Mobility Group ook verantwoordelijk voor de ombouw van drie voertuigen op de stand van Maxus.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo