Heylen Warehouses verwerft eerste logistiekterrein in Spanje

Vastgoedontwikkelaar Heylen Group zet zijn eerste stappen op de Spaanse logistieke markt. Met een eerste site van 24.000 vierkante meter in het logistieke knooppunt Illescas wil Heylen Warehouses zich profileren op het Iberisch schiereiland. 

Heylen Warehouses kijkt naar Spanje voor de uitbreiding van zijn logistieke activiteit. Het bedrijf maakt bekend dat het een eerste perceel heeft verworven op de logistieke site Illescas, tussen Madrid en Toledo. Het 24.000 vierkante meter grote terrein zal plaats bieden aan een warehouse van 15.000 vierkante meter. De nieuwbouw zal worden gebouwd volgens de meest recente normen en inzichten rond duurzaamheid. De plaatselijke beleidsmakers stellen immers strenge eisen rond energie en duurzaamheid aan de ontwikkelaars van nieuwe logistieke infrastructuur. In Illescas krijgt Heylen Warehouses Toyota en Zalando als ‘buren.’ Heylen onderzoekt ook Barcelona en de regio rond de Portugese hoofdstad Lissabon als locaties voor nieuwe warehousing. Een precieze timing voor de oplevering van het project geeft Heylen voorlopig nog niet, maar het bedrijf benadrukt dat het zo snel mogelijk wil beginnen met de bouw van de nieuwe site in Spanje.

Heylen is momenteel al actief in België, Nederland en Frankrijk. In de haven van Duinkerke ontwikkelt het momenteel een nieuwe site van zo’n 60.000 vierkante meter.

Lees alles over

video

Logistics.TV 22: Nieuwe Broekman Logistics Venlo warehouse (by Heylen Warehouses)

Een parel is het, dit gloednieuwe warehouse van Broekman Logistics, gerealiseerd door Heylen Warehouses. Deze logistieke hub werd gebouwd op de voormalige productielocatie van DSM Pharma Chemicals in Venlo en geldt als één van meest spraakmakende projecten binnen zijn soort. Broekman Logistics focust zich voornamelijk op de warehousing van verpakte chemicaliën. De totale warehouse oppervlakte […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo