VDW Trans heeft nu een eigen magazijn

VDW Trans is een typisch voorbeeld van een familiaal transportbedrijf, maar ontwikkelt ook logistieke activiteiten. Na enkele jaren gebouwen te hebben gehuurd, heeft het bedrijf uit Ath nu een eigen magazijn geopend.

VDW Trans heeft zijn activiteiten de afgelopen tien jaar zo sterk zien groeien, dat het in 2017 de Gazelle Transport & Logistiek in de categorie ‘Middelgrote bedrijven’ kreeg uitgereikt. Op dat moment had het ongeveer 35 chauffeurs in dienst en dat aantal is inmiddels opgelopen tot 46. Daarmee is het bedrijf inmiddels een sterke speler in de regio.

Het bedrijf is sinds 2002 gevestigd op het industrieterrein Ghislenghien, maar moest tot nu toe zijn logistieke ruimte huren. “We hadden 8.000 m2 ter beschikking, maar het was een gebouw van de oude generatie met een lage balkhoogte en geen mogelijkheid om rekken te plaatsen. Daarom besloten we een magazijn van 7.200 m2 met een hoogte van 12 meter te bouwen, waarvan 5.000 m2 met racks.” Het gebouw is onlangs in gebruik genomen en dient als bufferopslag voor enkele grote klanten van VDW Trans, zoals Coltuyt en Cartonnerie Lammerant uit Leuze-en-Hainaut.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo