Vijf nieuwe Volvo FM’s voor HJF Transports

Het bedrijf HJF Transports, gevestigd in Villers-le-Bouillet, heeft zojuist vijf nieuwe Volvo FM trekkers in ontvangst genomen om zijn groeiende vloot te versterken. De voertuigen werden geleverd door Truck Service Sebastian.

HJF Transports is gespecialiseerd in het vervoer van gedeeltelijke of volledige ladingen en het vervoer van gevaarlijke goederen, maar ook in de behandeling en levering op bouwplaatsen. De oorsprong van dit typische familiebedrijf gaat terug tot 1966, maar het bedrijf begon zijn groeifase pas een tiental jaren geleden, onder impuls van de broers Antoine en Adrien Fossoul, die hun vader Henri opvolgden aan het hoofd van het bedrijf. Van een tiental voertuigen is het wagenpark gegroeid tot 41 eenheden begin 2023. De vijf nieuwe, zeer goed uitgeruste Volvo FM 460’s werden geleverd door de Naamse vestiging van de Sebastian Group, de Volvo Trucks-dealer voor de provincies Luik en Namen.

Lees alles over Volvo Trucks Belux

Volvo Trucks Belux

video

Volvo Trucks FH Aero – Transport & VAN.TV 64 (Kanaal Z – maart 2024)

Volvo Trucks heeft een belangrijke evolutie van de FH-cabine gepresenteerd, die naar voren toe verlengd is om hem aerodynamischer te maken en het brandstofverbruik te verlagen. De Zweedse fabrikant heeft gebruik gemaakt van de speelruimte die de huidige regelgeving biedt voor maximumgewichten en -afmetingen voor vrachtwagens, zoals DAF Trucks heeft gedaan met de XG+ en […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo