CEVA Logistics gebruikt picking robots in Grobbendonk

CEVA Logistics heeft haar magazijn in Grobbendonk gemoderniseerd. Voortaan worden autonome mobiele robots van Geek+ gebruikt om een veel groter ordervolume te verwerken in een comfortabelere werkomgeving voor de medewerkers. 

Het Grobbendonk project vertegenwoordigt de nieuwste samenwerking tussen Geek+ en CEVA Logistics. In 2021 werden Geek+ robots geïntroduceerd in een CEVA magazijn in Australië. De site van Grobbendonk wordt gebruikt voor e-commerce logistiek voor kleding- en schoenenmerken. Het magazijn is nu uitgerust met 27 Geek+ P-serie picking robots en vijf werkstations. De verzamelrobots hebben een laadvermogen van 1.000 kilo en werken met een maximale snelheid van 2 m/sec. “Deze goods-to-person oplossing biedt een hoge mate van flexibiliteit, snelle integratie in de bestaande operaties en kan dagelijkse volumes van meer dan 10.000 uitgaande items aan”, zegt Bart Beeks, Global Head of Contract Logistics bij CEVA Logistics. “Ze toont duidelijk de voordelen van AMR’s door het leveren van een meer ergonomische werkomgeving en het verbeteren van de efficiëntie, alles met behoud van nauwkeurigheid.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo