Continental onthult TireTech-app

Continental lanceert TireTech, een nieuwe app die onder meer een rekenmodule omvat om de correcte bandenspanning van vrachtwagens te berekenen op basis van de belasting. Ook kunnen gebruikers via de app rechtstreeks contact opnemen met de technische dienst van Continental.

TireTech werd in eerste instantie ontwikkeld voor landbouwbanden en dekt nu ook vrachtwagen- en busbanden af. Ze biedt toegang tot up-to-date banden- en service informatie voor het volledige bandengamma van Continental voor bedrijfsvoertuigen. Een van de functies van TireTech is de geïntegreerde ‘Pressure-Load Calculator’, die gebruikers helpt om voor elke band de juiste spanning te berekenen op basis van de asbelasting en bandenmaat. Bovendien hebben gebruikers geen internetverbinding nodig om de technische gegevens te raadplegen. Een contactformulier vervolledigt het aanbod van de app, zodat klanten rechtstreeks contact kunnen opnemen met het technische serviceteam van Continental.

“Met de TireTech app zetten we de digitalisering van onze diensten inzake bandenonderhoud voort,” aldus Catherine Loss, Head of Technical Customer Services EMEA bij Continental. “Ons technisch serviceteam stelt alles in het werk om de functies van deze app uit te breiden en ons bestaande klantenaanbod te verrijken.” De app geeft de inhoud in  diverse talen weer en kan eenvoudig worden geconfigureerd volgens de behoeften van individuele gebruikers.

Lees alles over Continental Benelux BV

video

We Are Champions (aflevering 3) – Transport & VAN.TV 58

Het is moneytime in deze slotaflevering van We Are Champions. Transporticonen Gilles D’Haene, Marc Smets en Frederik Willaert wagen zich elk aan hun derde en laatste opdracht van dit seizoen. Wie maakt er het snelst een kopje thee? Wie kan het beste bowlen? En wie is de bekwaamste brandweerman?

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo