Dashdoc integreert routeplanning in eigen TMS

Dashdoc voegt met de Route-functie een extra functionaliteit toe aan haar Transport Management System. Via deze Route-functie kunnen planners trajecten optimaliseren. “Dat is vooral interessant wanneer één vrachtwagen verschillende bestemmingen op de route heeft”, stelt Sami Dandache, general manager Benelux bij Dashdoc. “Deze transporten kunnen in real-time opgevolgd worden. In plaats van aparte trajecten in te plannen voor de verschillende leveringen van één vrachtwagen, wordt een optimaal traject uitgestippeld. Zo ligt de kostprijs voor deze transporten een stuk lager, wordt de vracht zo efficiënt mogelijk vervoerd met zo weinig mogelijk lege vrachtwagens en wordt de C02-uitstoot verminderd. Op die manier biedt de tool zowel economische als ecologische voordelen. In de loop van 2023 zullen we nog meer functionaliteiten toevoegen aan de tool.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo