De haven van Luik is op zoek naar een nieuwe algemeen directeur

De Waalse regering heeft een einde gemaakt aan het mandaat van Emile-Louis Bertrand, die de functie van directeur-generaal van de Autonome Haven van Luik bekleedde. In afwachting van de benoeming van een nieuwe directeur-generaal wordt Yves Demeffe ad interim directeur-generaal.

Yves Demeffe, die ook senior auditor is bij het Rekenhof, heeft sinds 1 juli 2022 een opdracht van algemeen belang bij de Autonome Haven van Luik als expert. Volgens het persbericht van de Haven van Luik zal hij de activiteiten en verschillende lopende projecten voortzetten, waaronder de voltooiing van de werkzaamheden aan de Trilogiport, de rehabilitatie van een oud rangeerterrein tot een bimodale zone (water-spoor), de ontwikkeling van een nieuwe aanlegstructuur in de haven van Hermalle-sous-Huy en ook het project voor de rehabilitatie van de Chertal-zone, waarvoor de Haven van Luik haar ambities nooit onder stoelen of banken heeft gestoken.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo