ECS is ‘Groene vervoerder van het jaar’ voor CEVA Logistics

Logistiek dienstverlener CEVA Logistics heeft zijn beste vervoerder per regio of land bekroond. Voor de Benelux won ECS (Zeebrugge) de Green Carrier of the Year award voor het jaar 2022.

ECS kreeg de Green Carrier of the Year award voor zijn uitgebreide gebruik van intermodaal transport. “ECS onderscheidde zich door haar duidelijke en brede duurzaamheidsvisie, die men ook extern laat toetsen, met goed resultaat. ECS was de eerste carrier die CEVA dat aanbood. Zo werden oplossingen met gebruik van short-sea (zeevervoer binnen Europa) en spoor ingericht voor een aantal grote klanten van CEVA”, verklaarde Barbara Klep, Head of Ground&Rail Benelux, CEVA Logistics, tijdens de jaarlijkse contactdag tussen CEVA Logistics en haar belangrijkste vervoerders.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo