Geodis neemt trans-o-flex over

De Franse logistieke dienstverlener Geodis heeft aangekondigd dat de overname van trans-o-flex werd afgerond na goedkeuring van de regelgevende instanties. Met deze overname versterkt Geodis zijn positie op de markt voor zorglogistiek aanzienlijk.

De intenties van Geodis werden duidelijk aangekondigd in december 2022, en het duurde niet lang om de goedkeuring van de mededingingsautoriteiten te verkrijgen. Volgens Marie-Christine Lombard, voorzitter van de Raad van Bestuur van Geodis, “zal de overname van trans-o-flex, dat beschikt over het grootste in gezondheidszorg gespecialiseerde temperatuurgecontroleerde distributienetwerk in Duitsland, onze ontwikkeling in deze voor Geodis strategische markt versnellen. Dankzij deze fusie kan trans-o-flex zijn posities in Duitsland en Europa consolideren en uitbreiden. Ons doel is wereldwijde end-to-end logistieke oplossingen te ontwikkelen om de groei en ontwikkeling van onze klanten te ondersteunen.

De Franse bedrijvengroep zal in Duitsland naar verwachting een omzet genereren van ongeveer 1,5 miljard euro met meer dan 3.400 medewerkers. trans-o-flex zal zijn eigen identiteit behouden en Wolfgang P. Albeck zal het bedrijf blijven leiden als president.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo