Girteka zal de prestaties van de oplossingen van Chereau vergelijken

De Franse carrosseriebouwer Chereau en de Litouwse transporteur Girteka Logistics hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten waarbij Girteka een aantal koelopleggers van Chereau geleverd krijgt, maar ook feedback zal geven aan Chereau over verschillende innovatieve oplossingen.

Girteka Logistics beschikt niet alleen over de grootste vloot vrachtwagens in Europa, maar heeft ook een echte expertise ontwikkeld in digitale oplossingen, met name voor zijn vlootbeheer. Dit maakte het een ideale partner voor Chereau, die twee innovatieve technische oplossingen ontwikkelde die klaar zijn om in productie te gaan. Ten eerste is er een aerodynamische kit bestaande uit een AeroTop dakspoiler en AeroFlap deflectoren die geïntegreerd zijn in de achterdeursjabloon en zich automatisch ontvouwen en opvouwen wanneer de deuren worden geopend of gesloten. De tweede innovatie is een type isolatiepaneel, VIP (Vacuum Insulated Panel) genaamd, dat het vacuümprincipe gebruikt om ongeveer 20% te besparen op het energieverbruik van koeleenheden voor langeafstandstransport. Sommige van de voor Girteka geproduceerde voertuigen zullen worden uitgerust met aerodynamische en VIP-apparatuur, zodat het brandstofverbruik en de prestaties kunnen worden vergeleken met die van niet-uitgeruste voertuigen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo