Gobo neemt Cargofoor (Maastricht) over

De Gobo-Group uit Lanaken zal de activiteiten, het personeel en de voertuigen van Cargofoor per 1 april overnemen. Het bedrijf uit Maastricht is de specialist in vervoer van gevaarlijke stoffen, met een tweede vestiging in Ploiești (Roemenië).  

“Wij zijn als groep constant op zoek naar verdere uitbreidingen. Aangezien Cargofoor gekend staat voor tanktransporten naar de Balkan, was dit voor ons zeker een opportuniteit. We verwelkomen dus de medewerkers van Cargofoor met open armen in de Gobo-familie.” legt Jurgen Gobyn, CEO Gobo-Group, uit.

“Bij Cargofoor hadden wij als broers Maassen geen opvolging en hebben een betrouwbare partner gezocht die de activiteiten van Cargofoor verderzetten kan. Die partner hebben we in Gobo gevonden”, aldus Guy Maassen, bestuurder Cargofoor. De overname betreft een twintigtal trekkers en 24 tankwagens die in de vloot van Gobo in Lanaken worden geïntegreerd. Het personeel zal naar Lanaken, op zo’n acht kilometer van Maastricht, verhuizen. De overige bedrijven van de Arnold Maassen groep zijn niet betrokken.

De GOBO-Group beschikt nu over een vloot van 150 trekkers, 90 tankwagens en 170 opleggers. In totaliteit zal de groep 260 medewerkers tellen en een jaarlijkse omzet realiseren van 42 mio euro met vestigingen in Lanaken, Maastricht (Wijsen), Selfkant en Herzogenrath (Duitsland), Senec (Slowakije) en Ploiesti (Roemenië). Daarnaast beschikt Gobo over 43.000 m² warehouses in Lanaken en 5.000 m² in Maastricht, op de site van Wijsen, een ander bedrijf dat in december 2019 is overgenomen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo