Gosselin investeert in extra self storage units

De Antwerpse logistiekspeler Gosselin gaat 130 extra opslagplaatsen voor self storage bouwen op zijn site in Deurne (Antwerpen). In de afgelopen acht jaar groeide het aantal units van 85 boxen naar 450. Met de geplande uitbreiding erbij worden dat er binnenkort 580. 

Gosselin gaat vooral boxen bouwen in het veelgevraagde formaat van 15 kubieke meter. Op die manier wil het bedrijf voldoen aan de toenemende vraag, want de bestaande capaciteit is volledig bezet. Ook de capaciteit bij het recent overgenomen Topstorage in Brasschaat is helemaal ingenomen. Bij de huidige uitbreiding in Deurne is al een platform voorzien om over drie jaar een bovenverdieping te kunnen bouwen. Vooral particulieren uit de onmiddellijke omgeving maken gebruik van de self storage, naast kleinere ondernemingen die gereedschap en grondstoffen willen opslaan.

 

 

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo